S.C.E. van der Heijden--Streblow

Gecertificeerd Paardencoach

voor kinderen & volwassenen


Over de Coach - als Kind

Als coach heb ik ruim 20 jaar ervaring in Duitsland, Nederland en de VS kunnen opbouwen. De trainingen hadden tot doel je te begeleiden bij het onderzoek van jouw eigen overtuigingssysteem. Hier hebben wij in groepen en individueel in een internationaal team gewerkt. 

Mijn naam is Carolin van der Heijden-Streblow en dit is mijn eerste paard Arizona. Ik ben met 5 paarden en mijn pony opgegroeid en gun iedereen dit soort vrienden.

Om mijn passie voor mensen en paarden te combineren heb ik de opleiding paardencoaching bij CAPRILLI COACHING & TRAINING gevolgd en ben gecertificeerd paardencoach voor kinderen en volwassenen.Het gaat om > Dromen - Durven - Doen!  

Met behulp van de paarden kunnen mensen (weer)  “dromen” of voelen wat zij echt willen; zij komen snel bij de kern van een gevoel en weten ineens wat belangrijk is in hun leven.

De volgende stap is “durven”. Ik wil de mensen coachen om weerbaarder te worden, grenzen te stellen en grenzen te verleggen, zelfvertrouwen op te bouwen – en iets te durven wat eerst nog niet kon.
Uit ervaring weet ik dat iets - wat eerst onmogelijk leek - toch gerealiseerd kan worden.

Om de dromen ook daadwerkelijk te realiseren zijn keuzes nodig en daadkracht ”doen”.
Bij elke stap kunnen twijfels of overtuigingen in je opkomen, die in weg zitten om het doel te bereiken.


Met PaardenCoaching op maat kunnen wij persoonlijk en individueel inspelen op elk stadium waarin de klant zich bevindt. Tijdens een coaching met een paard spiegelt het paard de mens en laat zien, wat op dit moment nodig is. Het paard helpt de klant om te ontspannen en tot zichzelf te komen – echt te zijn.

Door onrust en twijfels uit de weg te ruimen kan de klant beter voelen, wat de volgende stap is om in actie te komen en zijn doel te bereiken.